Ervaar de krachtige features van SlashLead

E-mail editor

E-mail editor

Net zo gemakkelijk als je gewend bent om een email te typen

Begin direct met overtuigende mails te schrijven aan je bestaande klanten. Verleid ze met een onweerstaanbare aanbieding.

Typen in het tekstveld

Typen in het tekstveld

Natuurlijke manier om teksten te bewerken

Bijna overal kan je meteen begin door je cursor in het tekstveld te plaatsen. Zelfs in de knoppen kan de tekst aangepast worden.

E-mail design templates

E-mail design templates

Stop de overdaad aan keuzes

Tot nu toe hebben we drie designs klaar gezet om de keuze eenvoudig te houden. Een hele basale zonder poespas. Een design met een wat ruimtelijkere vormgeving met logo. Bij het derde design kan er een afbeelding worden toegevoegd. “In de beperking toont zich de meester”

Automatisch opslaan

Automatisch opslaan

Verlies nooit meer aanpassingen of veranderingen

Met deze "Auto save functie" hebben wij het heel eenvoudig voor jou gemaakt. De veranderingen worden automatisch opgeslagen. Zelfs als de computer uitvalt of plotseling met een update begint.

Landing page editor

Landing page editor

Creëer je eigen mooie landingspagina voor de sales aanbieding

Nog niet eerder is het maken van een landingspagina zo makkelijk geweest. Kies een van de drie ontwerpen. Begin dan direct met het typen van teksten, titeles en bullets. Voeg tenslotte een ondersteunende afbeelding toe om de boodschap te versterken.

Personalisatie

Personalisatie

Maak de aanbieding altijd persoonlijk

Voeg altijd een persoonlijke touch toe aan alle uitingen en boodschappen. De Klik-open cijfers zullen omhoog stuwen net als de conversie ratio van de deals. Personalisatie en Segmentatie zijn de hot topics van email marketing.