We helpen het MKB om hun business te groeien

De ondernemers van het MKB hebben veel op hun bordje liggen en hebben dagelijkse veel beslissingen te maken. Hierdoor hebben ze niet veel tijd om aandacht te geven aan hun bestaande klanten en zakelijke relaties.

Met SlashLead als smart email marketing tool kunnen wij het MKB helpen meer te doen aan sales in minder tijd, tegen de juiste prijs terwijl de verkoopkosten naar beneden gaan. Dat was onze belangrijkste reden om SlashLead te ontwikkelen.

We hebben al onze expertise van online software applicaties, platforms, smart systems en email marketing tools samengebracht in 1 tool. Tezamen met de passie en plezier voor programeren, onze innovatieve en onderzoekende instelling hebben geleid tot het ontstaan van Slashlead.

SlashLead

SlashLead is een spin-off binnen het bedrijf Araneum. In 1999 is Fabian Stenger als mede-oprichter Araneum gestart. We zijn met een innovatief team van software develeopers en engineers gestart. Door dat we de kans kregen om prachtige software te ontwikklen voor de Corporates met altijd de gebruiker in het midden, konden wij ons bekwamen tot echte experts op het gebied van Web developement, CMS, Cloud Technologie en online marketing.

Kenmerkend voor de applicaties bij Araneum zijn de stabiele en sterke codering. Altijd op het scherpst van de snede en altijd de grenzen van de technolgie opzoekend. Hierdoor zijn flexibele en schaalbare oplossingen ontstaaan met vanzelfspekend interfaces  die door iedereen direct begrepen worden.

De afgelopen jaren hebben we vele online tools mogen ontwikkelen voor diverse multinationals. Zoals voor Shell, Canon, Vopak, ECB, KIWA, NUON and many more